Burrow Hill Ice Cider 13%

Beschreven als 'cider on steroids'. Prachtig en krachtig ciderproduct dat tot stand kwam door bevriezen van het cidersap en vervolgens het ijs (water) te verwijderen. Superieur te combineren met speciale kazen.

Aantal: 27

Recensie door Niek Beute van Vinoniek:

Deze 'cider on steroids' kwam tot stand door bevriezing van het cidersap en vervolgens het ijs (water) te verwijderen. Daarna wordt het restant natuurlijk gerijpt tot ijscider. Qua smaak is het cider in het kwadraat, intens en complexe, voor bij mooie gerechten of een kaasplank, of gewoon als aperitief.

Smaaknotitie: "Zonder kraag, aroma van zoete appels, kruidig, taart. Smaken zijn enorm fruitig, en veel appel complexiteit, stevig zoet, zacht/smooth, fruitzuurtje, licht stroperig, hout, sherry, wat droog in de afdronk, maar verder gewoon super."

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen