Gulderling Cider 'Debuut'

Het is de eerste oplage van 950 flessen van Dorette Koster, maar meteen een Nederlands cidersucces. De kwaliteit is mede te danken aan wijnmaker Diederik Beker van Het Betuws Wijndomein.

Aantal: 13

Gulderling Cider (75cl / 6,5% alc.) is gemaakt van louter biologische appels van hoogstam appelbomen van de Gulderling, dat ligt op een stroomrug van het riviertje de Linge op vruchtbare Betuwse klei. Een blend van zoete en zure appelsoorten levert een droge cider op met een verfrissend, verfijnd aroma van appel, bloemen en noten. Aanbevolen bij gevogeltje, zeevruchten en kaas.
 
Cidermaker Dorette Koster houdt met de opbrengst van de cider de oude Nederlandse boomgaarden in stand. Ze is lid van Slow Food. Restaurant Merkelbach in Amsterdam is een van de restaurants die de cider als aperitief inzet.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen