Kerstpakketten

"It came like magic in a pint bottle; it was not ecstasy but it was comfort" - Charles Dickens (Little Dorrit)

Echt Brits Dickens-achtig kerstpakket of cadeautje? Een beetje Crhistmas Carol? Bestel het bij ons!

Ciderwinkel heeft veel ervaring in het samenstellen van relatiegeschenken, met name kerstpakketten.Voor 
kleine klanten maar ook voor grote bedrijven. Orders van 400-600 stuks komen voor, maar ook 5 tot 10 pakketten. Bij de samenstelling is voortdurende communicatie over en weer mogelijk, zodat er een pakket uitrolt dat iedereen tevreden stelt.

Vanwege het veelvuldige contact met Groot-Brittannië en Ierland, is de expertise vooral ingezet voor het maken van Engelse kerstpakketten, met bijvoorbeeld een Charles Dickens thema. De laatste jaren zijn behalve Britse geschenken onder andere ook Ierse, Spaanse, Franse en Nederlandse kerstpakketten op maat geleverd. De Nederlandse kerstpakketten bevatten streekproducten of zijn geheel biologisch.

Natuurlijk speelt ambachtelijk gemaakte cider altijd een rol. Omdat Ciderwinkel daar importeur van is, zorgt dit automatisch voor de beste prijs. Een goedkoop pakket met de beste cider is al vanaf 25 euro verkrijgbaar.

Engels?

Elk jaar omarmen we het Dickens-thema voor onze kerstpakketten met typische Engelse producten en maken zo het meest Britse kerstpakket* van Nederland . Zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid.

De producten zijn afkomstig van ambachtelijke Engelse en Ierse bedrijven die al decennia, soms eeuwenlang op een pure wijze delicatessen maken. 

Particulieren, bedrijven, delicatessenzaken, scholen, gevangenissen, bibliotheken, ziekenhuizen: iedereen komt bij ons voor de origineelste Engelse kerstpakketten.

Vanaf 25€ p.st. incl btw, excl bezorging (afhankelijk van afstand en hoeveelheid)

Informatie: info@ciderwinkel.nl en 06-33774430

*Toppers in de pakketten -en waar we bekend om zijn- zijn onze mulled cider Wassail (het Britse, ambachtelijke antwoord op die eeuwige glühwein) en de ciderport Pomona (20% alc.) die zich kan meten met de lekkerste port, maar dan van appel.

Daarbij kan er gekozen worden voor een stilton van de ambachtelijke maker Cropwell Bischop die in een keramisch potje zit te wachten op smulpapen. Of een biologische cheddar van Godminster. We werken ook samen met Coles, de beste Christmas Pudding-maker van Engeland.

Verder natuurlijk biologische fudge, chutney, shortbread (Walkers), marmalade, thee en niet te vergeten onze eigen cidercollectie en botanische frisdranken-range van Fentimans. 

Frans pakket? Bien sûr! We gaan Frans als het u plaît!

Denk aan 'Joie de Vivre'! Bretonse gallettes, Normandische coquilles, Calvados en Pommeau. Een Frans pakket met de beste cider en de beste wijn. Een Franse kaas, een potje rilletes, een blikje biologische eendenvet, wat servies van een pottenbakker uit Gien. Het kan allemaal.

Ervaring bestaat ook met een totaal Iers pakket, een Schots of Spaans (zelfs Baskisch). In 2014 stelde Ciderwinkel een echte Spaanse 'Lote de Navidad' samen. Met een Turrón, Queso Manchego en Sidra de Galicia. Salud!