JK'S Northern Neighbour (473ml / 16 FL. OZ / 5,5% alc.)

Een blend van rijke Michigan-appels met Saskatchewan Saskatoons, een typische prairiebes die de appels een rijke en 'crispy bite' geven.

Lees meer...

De speciale bessen Saskatchewan Saskatoons komen van de 'Noorderburen' van de ciderfarm in Michigan, vandaar de naam Northern Neighbour. De cidermaker omschrijft: 'This deep bodied, rich violet hued cider is a drink that just like friendship, knows no border'.

PS. 
Deze cider zit op blik wat in Amerika enorm in opkomst is als verpakking voor kwaliteitsdranken. In blik blijft drank veel langer houdbaar omdat er geen licht bij komt. Bij flesjes komt er met de tijd ook zuurstof door de dop heen. In Amerika wordt in moderne, hippe restaurants steeds vaker zonder blikken of blozen een blik goed gekozen cider of bier op tafel gezet.

Volgens professor Charles Spence, hoogleraar Experimental Psychology in Oxford, menen mensen dat drank uit een zwaar glas beter smaakt dan uit een plastic beker. Dit omdat we het lichte wegwerpmateriaal associëren met 'goedkoop' en een slechte kwaliteit, ongeacht de daadwerkelijke kwaliteit van wat er in zit, meldde The Telegraph onlangs. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen