Proef Kerstpakket "Three of a kind"

Drie natuurproducten: een rode natuurwijn (bio, ongefilterd), een natuurcider van Jaanihanso (met champagnemethode) en een Deens natuurbier, de Stout'ish.

Lees meer...

Drie natuurproducten: een rode natuurwijn (bio, ongefilterd), een natuurcider van Jaanihanso (met champagnemethode) en een Deens natuurbier, de Stout'ish.

 

Het kerstpakket "Three of a kind" bestaat uit:

 

Bøgedal Stout'ish (no. 653 / 75cl / 7,8% alc.). Afkomstig van de kleinste brouwerij van Denemarken. Waarbij traditioneel op open vuur bier wordt gemaakt van graan uit de Nordic Gene Bank die jaarlijks zelf wordt verbouwd. Ook de hop is afkomstig van eigen boerderij. Traditioneel betekent: geen gebruik van technologie, geen temperatuurmetingen noch pompen. Slechts 640 liter per batch. Iets waar het Deense restaurant Noma raad mee weet. De Stout'ish heeft een hint van een zachte stout bier; er is wat koffie, donkere chocola en een pepertje in te bespeuren.

 

Jaanihanso No.12 Brut Méthode Traditionnelle (75cl / 12% alc.). Een
vintage mousserende cider van traditionele Estse sapappels, gemaakt door de meester in het toepassen van de champagnemethode op cider; Alvar van Jaanihanso. En er zijn vele champagnes die je aan de kant zult zetten. De complexe smaak is een restant van de wilde, primaire gisting. Vervolgens 6 tot 12 maanden rijping. Prachtig aperitief. 

 

Señorío de Iniesta Natural Wine Syrah 2017 (75cl / 14,5% alc.). Een biologische wijn waar geen sulfiet aan is toegevoegd. Afkomstig van wijngaarden in de omgeving van Iniesta, vlakbij de grens met Valencia, in het zuidoosten van Spanje. Deze botteling van Syrah is zonder toegevoegde sulfieten. Heeft tonen van witte peper in de neus en knapperig, zwart fruit in de mond. Een heerlijk drankje om zo van te genieten, maar ook bij het eten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen