Engelse Hampers & Kerstpakketten

Min: €0 Max: €30

Onderaan de pagina enkele voorbeelden maar alles kan in principe op maat, en we hebben door het gehele land lokale contacten voor pakketten met lokale cider en lokale lekkernijen.

 

 

Sinds 2010 is Ciderwinkel ook gespecialiseerd in kerstpakketten en geschenkpakketten.

 

Vanaf het begin maken we lokale geschenkpakketten (met bijvoorbeeld lokale kaas, cider en rillettes van de Wilde Slager). Vanwege het veelvuldige contact met Groot-Brittannië en Ierland, is de expertise ook ingezet voor het maken van Engelse, Schotse en Ierse kerstpakketten, met bijvoorbeeld een Charles Dickens of een Country Living-thema. Een mix lokaal & van verder weg kan uiteraard ook worden samengesteld.

 

Daarbij kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een stilton van de ambachtelijke maker Cropwell Bischop in een keramisch potje of een biologische cheddar van Godminster.

 

Velen kozen voor een pakket met biologische fudge, chutney, shortbread (Walkers), Christmas Pudding, mince pies, marmalade, thee en niet te vergeten onze eigen cidercollectie en botanische frisdranken-range.

 

We doen geen concessies aan kwaliteit bij Ciderwinkel, net als bij onze cider, zijn pakketten samengesteld uit ambachtelijke producten. 

 

Voor zowel particuliere klanten als grote bedrijven.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan via [email protected]

Of maak een keuze uit een van de onderstaande pakketten.

Onderstaande pakketten kunnen na overleg worden ingepakt in een kerstdoos (vanaf 1 euro extra).

 

 

 

Vanaf 7 december raden we aan te bellen: 06-33774430