Oliver’s Gold Rush #7

Gold Rush #7 (6,5% alc. / 330ml) is de 7de trans-Atlantische cider-samenwerking tussen Tom Oliver en Ryan Burk van Angry Orchard, New York. Een complexe smakende, sprankelende cider met een beetje restzoet, evenwichtige zuurgraad en volle tannines.

Lees meer...
Aantal: 1

Oliver’s Gold Rush #7 bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vintage bitterzoete en 'scherpe' ciderappels uit traditionele Herefordshire-boomgaarden. Het geperste sap wordt langzaam gefermenteerd middels wilde gisten in oude eikenhouten vaten en tanks. Na een malolactische gisting in de lente ontmoetten Tom en Ryan elkaar opnieuw in Ocle Pychard, Herefordshire, om de heldere, rijke cider die iets van 'appelschil' in de neus heeft en van kruiden en de eikenhouten vaten, te blenden totdat een meesterwerk ontstaat met een bevredigende afdronk.

OPMERKING: De Gold Rush-serie is beperkt tot slechts één batch, waardoor het een cider voor verzamelaars is - mis de kans niet om een ​​cider te kopen die is gemaakt door twee van 's werelds ciderproducerende giganten!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen