Plofpakket Mousserende Nieuwjaarsciders

Helaas uitverkocht, wel nog losse flessen te koop :-) ~Wat betreft ons hét bubbelpakket voor oud 2020 op nieuw 2021. Vijf stuks knallers van cider. Met onder meer de beter dan menig champagne gemaakte ByHur24 en de langgerijpte Brut van topcidermaker Jaan

Lees meer...

Wat betreft ons hét bubbelpakket voor Oud 2020 op Nieuw 2021. Vijf stuks knallers van cider. Met onder meer de beter dan menig champagne gemaakte ByHur24 en de Brut van topcidermaker Jaanihanso.

 

Met de volgende samenstelling:

 

* Astarbe 'ByHur24' (75cl / 8% alc.): nog niet ontdekt door het Untappd-publiek ;-) maar wordt ingezet in diverse Michelin-restaurants in plaats van champagne, met name in eigen streek Baskenland. Drink deze (ook) tijdens Oud op Nieuw of bij een speciale gebeurtenis!

 

* Aspall Premier Cru Suffolk Cyder (500ml / 7% alc.) is een lang gerijpte cider waardoor de cider een hoger alcoholpercentage heeft. Fris en frizzante als een prosecco.

 

* Natuurzuivere poiré (5,5% alc. / 75cl) van de makers van het Domaine Duclos Fougeray. Droog, met wat fruitigheid, wat funk, een bubbeltje en een frisse afdronk; multi-culinair inzetbaar dus. Bij de hapjes van Oudejaarsavond bijvoorbeeld.

 

*Droge, licht mousserende cider (7% alc. / 500ml) van ons meest favoriete ciderhuis Dunkertons brengt de typische tannines van de bitterzoete appels naar de voorgrond, maar heeft simultaan mooie hints van appel en een frisse boomgaard. Mooi te combineren met een oliebol!

 

* Jaanihanso Brut is pure ambacht uit Estland. Wild gegist, fles geconditioneerd volgens de champagnemethode. Een gouden cider met een langdurige mooie bubbel. 18 maanden gerijpt. (75cl / 8,5% alc.).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen