Castañón Roxmut Cider Vermout

Roxmut van Castañon (1 literfles, 15% alc.) uit Asturië is volgens de processen van vermout gemaakt maar in plaats van wijn gebruiken ze cider (sidra). Deze Compuesta de Sidra is drie maanden met kruiden gemacereerd in houten vaten.

Lees meer...

De karakteristieke zuurtegraad van deze vermoutachtige cider vormt een balans met het lichte zoete van de kruiden. Roxmut is net als vermout een goed aperitief, puur, on the rocks of in een cocktail à la Negroni.

Kos 20-01-2024 19:17

Deze Roxmut is qua smaak wat pittiger en kruidiger dan de Vermut Rivera Roja die ook op deze site staat.
We hebben ze allebei geproefd tijdens een zwoele zomeravond aan een meer in Zweden. Maar bij de houtkachel in de winter smaakt deze Roxmut ook uitstekend.
Verras uzelf eens met één van deze Vermut's!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen