De Vergeten Appel 't Gouverneurtje

‘’t Gouverneurtje is een Nederlandse medium droge cider die is gemaakt van appels én peren van onbespoten bomen uit de tuin van het gouverneurshuis in Heusden. (375ml / 6,1% alc.)

Lees meer...

‘’t Gouverneurtje (375ml / 6,1% alc.) is een droge Nederlandse cider die is gemaakt van appels én peren van onbespoten bomen uit de tuin van het gouverneurshuis in Heusden.

Deze ambachtelijke cider van De Vergeten Appel is gemaakt volgens het champagneprocedé en uitsluitend van klassieke Nederlandse appels die niet meer commercieel geteeld worden. Ook deze cider van De Vergeten Appel is zuiver, zeer helder, heeft een fruitje in de neus en is frisdroog in de afdronk. Topkwaliteit vanuit het nog zeer jonge Nederlandse ciderlandschap.

De appels (vooral appels en een gedeelte peren) zijn afkomstig van kleine boomgaarden en particulieren uit de omgeving van Tilburg. In deze boomgaarden worden geen bestrijdings- of meststoffen gebruikt.

Cidermaker Johan Holleman: "De gebruikte appels zouden worden verspild als ze niet met de hand werden geplukt om te worden verwerkt in deze heerlijke cider."

Advies: Koel en donker bewaren. Koelen voor gebruik en rustig openen. Geadviseerde drinktemperatuur van 7° Celsius.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen