Wintercider Alcoholvrij

De alcoholvrije variant van de Wassail (mulled cider) die gemaakt wordt van deels handappels en deels ciderappels door ambachtelijke cidermakers in het Engelse Cornwall. (75cl / 0% alc.)

Lees meer...
Aantal: 3

Deze Wintercider zonder alcohol is bedoeld om opgewarmd te worden, heerlijk na een frisse wandeling. Even opwarmen in een pannetje tot maximaal 70 graden Celsius of desnoods in een mok in de magnetron.

Traditioneel te drinken op Wassailing Day, gevierd in Engeland en Ierland op de "Old Twelvey Night", ofwel 17 januari (als vóór de introductie van de Gregoriaanse kalender in 1752).

Ook koud vindt dit drankje steeds meer fans. In de winter vaak verwarmd, maar in de zomer ijskoud met een schijfje citroen. Cheers!

PS De fles heeft een schroefdop. Na openen is deze gekoeld nog een tijd houdbaar.

Dit is een topklasse Apple Juice van Cornish Orchards getrokken in de natuurlijke aroma's van kaneel, kruidnagel, steranijs, pimentbessen, rietsuiker en sinaasappelschil. De heerlijk non-alcoholische versie van de Wintercider Wassail. Kan verwarmd worden gedronken, of naar wens eventueel ook gekoeld. Dit is een topklasse Apple Juice van Cornish Orchards getrokken in de natuurlijke aroma's van kaneel, kruidnagel, steranijs, pimentbessen, rietsuiker en sinaasappelschil. De heerlijk non-alcoholische versie van de Wintercider Wassail.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen