Engelse Kerstpakketten

Sinds 2010 is Ciderwinkel ook gespecialiseerd in het samenstellen van (kerst-)pakketten. Met name (biologische) pakketten met Engelse en Ierse producten.

 

Voor zowel kleine klanten als voor middelgrote bedrijven.

 

Orders van 400-600 stuks komen voor, maar ook orders van 5 tot 10 pakketten.

 

Vanwege het veelvuldige contact met Groot-Brittannië en Ierland, is de expertise vooral ingezet voor het maken van Engelse, Schotse en Ierse kerstpakketten, met bijvoorbeeld een Charles Dickens of een Country Living-thema.

 

De afgelopen jaren hebben we behalve Britse geschenken ook geregeld duurzame en biologische kerstpakketten samengesteld. Vaak met binnen- en buitenlandse lekkernijen van producenten die kleinschalig werken en/of het gedachtegoed van Slow Food aanhangen.

 

Bij ons speelt ambachtelijk gemaakte cider vaak een rol, omdat Ciderwinkel daar importeur van is, en dit automatisch voor de beste prijs zorgt. Maar het hoeft niet, ook bier van Craft Brewers en biologische topwijnen hebben we bij de bron weten te vinden. Een voordelig pakket met kwaliteitsproducten is al vanaf 25 euro ex btw verkrijgbaar.

 

 

Engels kerstpakket, ons oudste specialisme....

 

Elk jaar omarmen we het 'Dickens-thema' voor onze kerstpakketten met typische Engelse producten en maken zo het meest Britse kerstpakket van Nederland . Zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid.

 

Daarbij kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een stilton van de ambachtelijke maker Cropwell Bischop in een keramisch potje, of een biologische cheddar van Godminster. We werken ook samen met Coles, de beste Christmas Pudding-maker van Engeland.

 

Verder natuurlijk biologische fudge, chutney, shortbread (Walkers), marmalade, thee en niet te vergeten onze eigen cidercollectie en botanische frisdranken-range van Fentimans. 

Ervaring bestaat ook met een totaal Iers pakket, een Schots of Spaans (of Baskisch). In 2014 stelde Ciderwinkel een echte Spaanse 'Lote de Navidad' samen. Met een Turrón, Queso Manchego en Sidra de Galicia. Salud!

 

 


Vanaf 25€ p.st. incl btw, excl bezorging (afhankelijk van afstand en hoeveelheid)

 

Informatie: [email protected] en 06-33774430