Engelse, Franse en Spaanse Kerstpakketten (evt. met cider)

 

Sinds 2010 is Ciderwinkel gespecialiseerd in het samenstellen van kerstpakketten. Eerst met name pakketten met Engelse en Ierse biologische producten, later ook Franse en Spaanse. Voor zowel kleine klanten als voor middelgrote bedrijven.

 

Last minute bestellingen mogelijk tot 10 december 2018!

 

Orders van 400-600 stuks komen voor, maar ook 5 tot 10 pakketten. Bij de samenstelling is er duidelijke communicatie over en weer mogelijk, zodat er een pakket uitrolt dat iedereen tevreden stelt.

 

 

 

Vanwege het veelvuldige contact met Groot-Brittannië en Ierland, is de expertise vooral ingezet voor het maken van Engelse, Schotse en Ierse kerstpakketten, met bijvoorbeeld een Charles Dickens thema.

 

De laatste jaren zijn behalve Britse geschenken onder andere ook Spaanse, Franse en Nederlandse (biologische) kerstpakketten op maat geleverd.

 

Een voorbeeld. In 2016 en 2017 was (ongeveer) onderstaande kerstpakket erg succesvol, afhankelijk van het aantal stuks, ligt de prijs voor een dergelijk pakket tussen de 30 en 40 ex btw. Alleen Premium, biologische producten en producten van kleinschalige, duurzame producenten vinden de weg naar ons.

 


 

Bij ons speelt ambachtelijk gemaakte cider meestal een rol. Omdat Ciderwinkel daar importeur van is, zorgt dit automatisch voor de beste prijs. Maar ook enkele bier van Craft Brewers en biologische topwijnen hebben wij bij de bron weten te vinden. Een voordelig pakket met kwaliteitsproducten is al vanaf 25 euro verkrijgbaar.

 

Engels kerstpakket, ons oudste specialisme....

 

Elk jaar omarmen we het 'Dickens-thema' voor onze kerstpakketten met typische Engelse producten en maken zo het meest Britse kerstpakket van Nederland . Zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid.

 

De producten zijn afkomstig van ambachtelijke Engelse en Ierse bedrijven die al decennia, soms eeuwenlang op een pure wijze delicatessen maken. 


 

Daarbij kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een stilton van de ambachtelijke maker Cropwell Bischop in een keramisch potje, of een biologische cheddar van Godminster. We werken ook samen met Coles, de beste Christmas Pudding-maker van Engeland.

 

Verder natuurlijk biologische fudge, chutney, shortbread (Walkers), marmalade, thee en niet te vergeten onze eigen cidercollectie en botanische frisdranken-range van Fentimans. 

 

Frans pakket? Bien sûr! 

 

Denk aan 'Joie de Vivre'! Bretonse gallettes, Normandische coquilles, Calvados en Pommeau. Een Frans pakket met de beste cider en de beste wijn. Een Franse kaas, een potje rilletes, een blikje biologische eendenvet, of juist vegetarische opties. Of bijvoorbeeld servies van een pottenbakker uit Gien. Het kan allemaal. 

 

 

Ervaring bestaat ook met een totaal Iers pakket, een Schots of Spaans (of Baskisch). In 2014 stelde Ciderwinkel een echte Spaanse 'Lote de Navidad' samen. Met een Turrón, Queso Manchego en Sidra de Galicia. Salud!

 


Vanaf 25€ p.st. incl btw, excl bezorging (afhankelijk van afstand en hoeveelheid)

 

Informatie: info@ciderwinkel.nl en 06-33774430