Over de verzending en levertijd

Bestellingen worden binnen 24 uur overgedragen aan PostNL. Vaak nemen we op werkdagen alle bestellingen die vóór 12 uur zijn gedaan, dezelfde dag nog mee in de verwerking. 

Voorbeeld: een bestelling die dinsdagochtend is gedaan, komt dus bijna altijd op donderdag binnen. Een bestelling die op zaterdag is gedaan, wordt meestal op dinsdag bezorgd, maar in 10% van de gevallen op woensdag. Omdat het soms ook bij PostNL druk kan zijn, kan er een dag extra bijkomen, zoals in de kerstperiode. Maar langer dan 3 werkdagen komt eigenlijk niet voor. 

Helaas, in deze periode met Corona-maatregelen komt het voor dat een rolcontainer met pakketjes blijft 'hangen' in een distributiecentrum van PostNL waardoor het is voorgekomen dat een pakketje er 5 werkdagen over deed, aldus de vervoerder.

 

Stuur bij grote eventueel voor de zekerheid nog een aparte e-mail naar [email protected] of bel 06-33774430.

 

Attentie! De laatste tijd komt het voor dat consumenten een SMS krijgen met het verzoek extra verzendkosten te betalen voor de verzending via PostNL. Negeer svp deze oproepen, wij sturen géén SMS en bij ons betaal je veilig vooraf via iDeal of achteraf na ontvangst. Er volgen geen extra (verborgen) kosten!

 

 

Bestellingen worden vaak verstuurd in hergebruikte dozen en karton, om het milieu te ontzien en kosten te besparen.  Soms ook in extra plastic wrap tegen breuk.
Vanwege de vele verschillende (Engelse, Franse en Amerikaanse) maten van de flessen is het bovendien lastig om passende wijndozen te vinden.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten in Nederland zijn per bestelling 6,95 euro. Vanaf 75 euro versturen we gratis.

De verzendkosten naar België zijn (afhankelijk van het gewicht) 
voor zo'n 10-12 flessen €8,95.

Bij bestellingen voor het buitenland vragen we vóóraf te betalen via 
IBAN nummer NL43 RABO 0112670989 op naam van Ciderwinkel in Pieterburen.

Mocht de wens bestaan de bestelling in Groningen (Pieterburen) op te halen, mail dan naar [email protected] voor een afspraak of app naar 06-33774430.

Wekelijks zijn we (niet in een periode met strenge Corona-maatregelen, contacteer ons eventueel) ook in de opslag in Amsterdam te vinden, of wellicht op een evenement in de buurt, check: https://www.ciderwinkel.nl/agenda-events/

Uiteraard vervallen bij afhalen de verzendkosten. Dit kan bij de bestelling aangevinkt worden.

GARANTIE

Van tevoren betalen voor de bestelling mag (graag :-) maar hoeft niet. Het hoeft pas als de bestelling is bezorgd en eventueel geproefd.

Een prijzig keurmerk zoals het Thuiswinkel Keurmerk voor onze webshop is voor Ciderwinkel (daardoor) niet nodig, omdat er bij ons ook achteraf betalen mogelijk is.

Ook geeft de Nederlandse wetgeving genoeg garanties voor kopen op internet.

CONTACT

Heeft u toch nog vragen over een mogelijke aanschaf of lukt het
bestellen via de bestelpagina niet?

Stuur in dat geval een e-mail naar: [email protected]

Als u er de voorkeur aan geeft om per e-mail of telefonisch  (06-33774430) te bestellen en niet via de webshop, is dat geen enkel probleem.