Kerstpakketten / Hampers

Min: €0 Max: €65

Hieronder een luxe voorbeeld maar alles kan in principe op maat, en we hebben door het gehele land lokale contacten voor pakketten met lokale cider en Nederlandse toplekkernijen.

 

 

Sinds 2010 is Ciderwinkel ook gespecialiseerd in kerstpakketten en geschenkpakketten.

 

Vanaf het begin maken we lokale geschenkpakketten met bijvoorbeeld regionale boerenkaas, ambachtelijke cider en rillettes van de Wilde Slager. Of vegan met kimchi en pure bonbons.

 

Vanwege het veelvuldige contact met Groot-Brittannië en Ierland, was (en is) de expertise ook ingezet voor het maken van Engelse, Schotse en Ierse kerstpakketten, met bijvoorbeeld een Charles Dickens of een Country Living-thema. Maar steeds meer stellen we een mix van lokaal & 'verder weg' samen en vaak ook 100% van dichtbij, wat iemand maar wenst als het maar puur is en zonder toevoegingen of 'verkeerde' ingrediënten.

 

Voorbeeld. Velen kozen bij een Engels  pakket voor biologische fudge, chutney, shortbread (Walkers), Christmas Pudding, mince pies, marmalade, thee en niet te vergeten onze eigen cidercollectie en botanische frisdranken-range.

 

Anderen kozen bij een 'Lokaal Pakket' voor (alcoholvrije) cider, ongepateuriseerde Nederlandse kaas, mooi potjes kimchi, limonade in beugelfles, chutney van bio-appels uit de Betuwe etc..

 

We doen geen concessies aan kwaliteit bij Ciderwinkel, net als bij onze cider, zijn pakketten samengesteld uit ambachtelijke producten. 

 

Voor zowel particuliere klanten als grote bedrijven.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan via [email protected]

 

Vanaf 7 december raden we aan te appen of te bellen: 06-33774430