Alcoholvrij Ciderpakket "Drooglegging" 0%

"Sometimes by principle or circumstance it’s better not to consume alcohol", aldus onze Ierse cidermaker van Stonewell 0%. In dit pakket ook Engelse, Spaanse en Franse bubbelwaren. Zeven stuks in totaal.

Lees meer...
Aantal: 3

In dit voordelig pakket zitten twee flessen van de Franse cidrerie Maman, één op 75cl en één op 33cl. Beide zijn gemaakt van ciderappels, waardoor de smaak anders is dan een simpel appelsapje dat vaak maar een melige appelmoessmaak heeft. Deze is frisser, met fijne zuren, en er een oppeppend bubbeltje in.

 

Bij de cider op 33cl van de Ierse cidermaker Stonewell is een ander proces toegepast. Hierbij is er weldegelijk eerst cider (met alcohol) gemaakt. Maar vervolgens is er middels osmose ("moleculair filteren") de alcohol uitgefilterd.

 

Ook 2 flessen van de Spaanse cidermaker Maeloc, met de naam SIN, één bubbelend in een fles van 75cl, en één kleine (voor tussendoor;-) op 20cl. Beide zijn licht gezoet met Stevia en bevatten ook een paar scheuten gerijpte cider, dus met alcohol. Maar door de blend met vers cidersap bevat het product als eindresultaat hoogstens 0,4% alcohol (komt overigens vaak voor bij frisdranken zonder dat dat erop staat).

 

In het pakket zitten verder twee flesjes van de Engelse cidermaker Cornish Orchards; een flesje alcoholvrije ginger beer en een flesje alcoholvrije 'vlierbloesemchampagne". Dit laatste drankje uit Cornwall won meerdere keren tijdens de in de UK bekende Taste of the West Awards.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen