Jaanihanso Doux Méthode Traditionelle Vintage 2017

Jaanihanso Vintage Doux Cider is gemaakt volgens de méthode traditionelle. Deze is iets korter gerijpt dan de Sec en Brut van dit ciderhuis. Daardoor komt het fruitige van de appel meer naar voren. (75cl / 5,8% alc.)

Lees meer...
Aantal: 5

Jaanihanso Vintage Cider is gemaakt volgens de méthode traditionelle. Deze is iets korter gerijpt dan de Sec en Brut van dit ciderhuis. Daardoor komt het fruitige van de appel meer naar voren. (75cl / 5,8% alc.)

 

Ook ligt het alcoholpercentage iets lager. De extra zoete tonen van rijpe appel laten deze variant goed combineren met eten, maar ook fijn bij kaasplankjes en borrelhapjes.

 

Perswijn proefnotities in 2021 (4 sterren): "Geur: boers, druivig, rokerig. Smaak: zoet, dan wat zuren, flinke mousse."

0 sterren op basis van 0 beoordelingen