Black Fox Cider

Vanaf vandaag (12/4/21) weer op 500ml! ~Een robuuste boerencider met pit en wat plattelandskantjes is de succesvolle cider Black Fox (500ml / 7% alc.) die uit een mooie blend van vijf soorten ciderappels bestaat. Elk jaar prijswinnaar, in 2020 Brons tijde

Lees meer...
Aantal: 21

Een robuuste boerencider met pit en wat plattelandskantjes; dat is de succesvolle cider Black Fox (500ml / 7% alc.) die uit een mooie blend van vijf soorten ciderappels bestaat. Elk jaar prijswinnaar, in 2020 Brons tijdens de International Cider Challenge.

 

De medium dry Black Fox heeft een aroma van typische Engelse farmhouse ciderappels, complexe met hints van het platteland, lijkt wat rokerig of aards door de wilde gisten. Lekker doordrinkbaar maar weet als cider ook stand te houden bij stevige gerechten en kaas. Cheers!

 

Black Fox cider is geïnspireerd op de verhalen over vossen op het Engelse platteland. Deze zou indringers met felrode ogen aanstaren, felrood als de appels aan de bomen. Volgens boeren uit de Three Counties volgt er een goede oogst in de boomgaard als de vos deze een paar keer bezocht heeft. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen