Doggerland Cider Box

Full Monty van Doggerland Craft Cider ofwel alle soorten bij elkaar. Met de speciale Kriekendief/Tuin der Lusten (75cl). Oplage: slechts paar honderd flessen plus 5 mooie andere soorten op 33cl en 75cl (de Peerie).

Lees meer...
Aantal: 3

Full Monty van Doggerland Craft Cider ofwel alle soorten bij elkaar. Met de speciale Kriekendief (75cl); een soort van kriek lambic maar dan van cider en kersen. Oplage: slechts paar honderd flessen plus 5 mooie andere soorten op 33cl en 75cl (Peerie).

De Kriekendief gedraagt zich haast als een kriek met een zacht zuurtje en subtiele prik. Perfect voor de natuurwijn- én kriek-liefhebber. Ook de Peerie is als een vin nature. Wild gegist dus en zonder toegevoegd sulfiet, en dat zijn alle soorten van Doggerland.

NB!! TIJDELIJK zal de Kriekendief (zodra deze op is) worden vervangen door de natuurcider "Tuin der Lusten" die erg goed in de smaak is gevallen bij Herberg Onder de Linden (75cl / 7% alc.).

 

Vincent 16-05-2018 09:46

Heerlijke ciders met allebei een bijzondere smaak. Ben normaal niet een echte ciderdrinker, maar deze gingen er goed in!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen