Astarbe ByHur24

ByHur24 (75cl / 8% alc.) is het paradepaardje van dit oeroude ciderhuis uit 1563. Extra lang -24 maanden- gerijpt. Summum. Baskische champagne.

Lees meer...
Aantal: 6

ByHur24 wordt op topniveau ingezet als aperitief. Een cider met grote body, zuiverheid, de fijne bubbel van champagne en een lange afdronk. 24 Maanden gerijpt.



Serveren op 6 tot 9 graden Celsius.



Cider&Spijs-tip: vaak ingezet als apéritief of bij verfijnde hors d'oeuvres, maar de Basken zelf vinden deze juist passen bij rood vlees of een dessert.

 

Info van de maker:

After selecting the apples (oa de soorten ciderrassen Astarbe en Mendiola), the must is transferred into select wooden casks or ‘kupelas’. The cideris bottled following alcoholic fermentation and subsequent malolactic fermentation. We make our ByHur sparkling cider using the traditional champenoise method. Uncorked and labelled after ageing for 24 month in the “Cava Tolare” cellar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen