Maeloc Vermut Rivera Rojo

Deze vermout is een lekker uitstapje van de cidermakers van Maeloc, gemaakt in Galicië van lokale wijn, rozenblaadjes, hops (Cascade) en kruiden als alsem, bijvoet en sint-janskruid. (75cl / 15% alc.)

Lees meer...
Aantal: 14

Complexe vermout van lokale wijn die op smaak is gebracht met aromatische planten en kruiden zoals dat hoort bij dit drankje. Daarbij gaat het om de balans van de frisfruitige wijn bij een lichte zuurgraad en wat bitters die body geven.

 

In deze Spaanse variant is ook subtiel de geur van rozenblaadjes te bespeuren en op de achtergrond wat bloemige en citrusachtige kantjes van de gebruikte hop.

 

Lekker koel te drinken als een martini, maar ook perfect in cocktails als een Negroni. Of natuurlijk een Apple Cider Manhattan (recept); vermout en cider gaan heerlijk samen (goed gekoeld, wat ijsklontjes en misschien een vleugje gin of rum met citroensap;-)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen