Black Fox (500ml / 7% alc.)

De Black Fox is de meeste gewilde van het ciderhuis Dunkertons. Een robuuste, sprankelende Medium Dry cider met 'beet', zeggen de makers in Herefordshire.

Lees meer...
Aantal: 49
Frisdroog, licht-mousserend en kruidig met een klein appelig bittertje. De Black Fox heeft een aroma van sappige, groene appels met een subtiel boerderij-tintje. Is rijk aan rokerige fenolen en tannines die het karakter geven. Typisch Brits met een tintelende astringentie. Houdt goed stand bij Aziatische gerechten, veel beter dan menige (witte) wijn.

De appels waar Black Fox cider van wordt gemaakt zijn een mix van negen soorten traditionele ciderappels waaronder Eggleton Styre. 'Wildlife' -de natuur- kan vrij bloeien en groeien in de milieuvriendelijke boomgaarden van Dunkertons.
De Boer 07-02-2016 00:31

Een erg bittere na smaak, jammer. REACTIE CIDERWINKEL: Waarschijnlijk bent u gewend aan zoete ciders. De Black Fox is een unieke vondst, want de smaak is de oorspronkelijke smaak van Engelse cider van de juiste appelrassen. Veel fabriekscidermakers gooien er veel suiker bij. We hebben echter ook van nature zoete soorten zoals de Amerikaans J.K. Scrumpy, Finnbarra Medium en de ciders van Thistly Cross. Smaken verschillen gewoon ;-)


1 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen